Thursday, April 11, 2019

ολα τα σ'αγαπω αξιζεις να στα πω

https://xipmsieq.blogspot.com/2019/01/blog-post_75.html
πυρσοι καπνογονα θεσσαλονικη
ραδιο αρβυλα επικοινωνία
ολα τα σ'αγαπω αξιζεις να στα πω

«Αύριο θα ξεκινήσει η δουλειά προς την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο ( staff level agreement), ως μέρος της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανίκα Μπράιτχαρτ.


https://gucdtttl.blogspot.com/2019/01/blog-post_51.html

Όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα, η εκπρόσωπος του Π. Μοσκοβισί τόνισε, ότι ανάλογα με την πρόοδο που θα σημειωθεί και ειδικότερα όσον αφορά τη συμφωνία για τον προϋπολογισμό του 2017, η Επιτροπή είναι βέβαιη ότι όλοι οι εταίροι θα δεσμευθούν εποικοδομητικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η δουλειά το συντομότερο δυνατό.


Ερωτηθείσα, τέλος, αν δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις η ανακοίνωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους, η Ανίκα Μπράιτχαρτ επανέλαβε ότι η Επιτροπή θα εξετάσει διεξοδικά τις λεπτομέρειες των ανακοινώσεων και θα συζητήσει με τους υπόλοιπους θεσμούς πώς θα προχωρήσουν από δω και πέρα.


Το πρόγραμμα των συναντήσεων και τα ανοικτά θέματα


Ο αρχικός προγραμματισμός των θεσμών προβλέπει πως τα τεχνικά κλιμάκια θα έρθουν σήμερα στην Αθήνα για να πιάσουν δουλειά και πως αύριο Τρίτη θα ακολουθήσουν οι επικεφαλής Ντέκλαν Κοστέλο (Κομισιόν), Φραντσέσκο Ντρούντι (ΕΚΤ), Νικολά Τζιαμαρόλι (ESM) και η Ντέλια Βελκουλέσκου του ΔΝΤ. Σε κάθε περίπτωση όλα τα δεδομένα συγκλίνουν πως η δεύτερη αξιολόγηση θα μεταφερθεί στο 2017, καθώς πολλά κρίσιμα ζητήματα δεν θα κλείσουν έως τις γιορτές των Χριστουγέννων.


Στα βασικά ανοικτά θέματα της δεύτερης αξιολόγησης περιλαμβάνονται τα δημοσιονομικά μέτρα για το 2018, ο μηχανισμός δημοσιονομικής διόρθωσης για μετά το 2018, τα εργασιακά, οι ιδιωτικοποιήσεις, η ενεργοποίηση του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων, το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων και η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. Πολλά από τα θέματα αυτά η κυβέρνηση επιδιώκει να τα κλείσει με πολιτική διαπραγμάτευση σε ανώτατο επίπεδο, με το βάρος των πρωτοβουλιών να πέφτει στον Αλέξη Τσίπρα.




ολα τα σ'αγαπω αξιζεις να στα πω

No comments:

Post a Comment