Monday, April 22, 2019

ραβιολια με χαλουμι

ραβιολια με χαλουμι

Ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας για την παράταση και τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει στην διαδικασία, έκανε λόγο για κάτι σύνηθες στην εκκίνηση τέτοιων μεγάλων εφαρμογών. Ο υπουργός ζήτησε συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που βιώνει για να μπορέσει να λάβει την προσωποποιημένη κάρτα και υπενθύμισε πως έχει δοθεί η δυνατότητα παράδοσης φακέλου, για να αποφευχθούν οι τεράστιες ουρές.


«Δίνει έναν ταχυδρομικό φάκελο με το όνομα και τη διεύθυνσή του, μια φωτογραφία διαβατηρίου, τον ΑΜΚΑ, μια φωτοτυπία της παλαιάς κάρτας και τον κωδικό που λαμβάνει από τη δικτυακή εφαρμογή του ΟΑΣΑ και θα λάβει ταχυδρομικά την κάρτα του», υπενθύμισε ο υπουργός. Να σημειωθεί πως οι φάκελοι μπορεί να κατατεθούν σε όλους τους σταθμούς.


ραβιολια με χαλουμι

Η άμεση έκδοση των καρτών στα εκδοτήρια έχει λάβει παράταση έως τις 5 Νοεμβρίου, ενώ η διαδικασία αποστολής των καρτών στο σπίτι των επιβατών θα συνεχιστεί έως τις 10 ίσως 15 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Σπίρτζη, ο οποίος επεσήμανε πως δεν θα χρειαστεί άλλη παράταση καθώς καθημερινά εκδίδονται 10.000 κάρτες.


δικαιολογητικα κτηματολογιου αιγινας

18560863 copy


ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ


Τι αλλάζει από 1/11


Τι θα αλλάξει όμως σε μερικές μέρες; Από 1 Νοεμβρίου θα σταματήσουν να εκδίδονται οι χάρτινες κάρτες απεριορίστων διαδρομών και τα αντίστοιχα εισιτήρια. Λόγω των καθυστερήσεων που έχουν προκύψει στην εφαρμογή των νέων μέτρων οι κάτοχοι χάρτινης κάρτας για τον μήνα Οκτώβριο θα μπορούν να την χρησιμοποιούν έως τις 5 Νοεμβρίου – η παράταση ισχύει έως τις 10 του μηνός για όσους έχουν καταθέσει φάκελο και αναμένουν την αποστολή της προσωποποιημένης κάρτας τους.


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση σχετικά με το πότε θα κλείσουν οι μπάρες στο μετρό και τον ΗΣΑΠ, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι κάτοχοι χάρτινων εισιτηρίων θα έχουν την δυνατότητα να τα ανταλλάξουν με ηλεκτρονικά εισιτήρια ή θα ισχύουν για κάποιο διάστημα ακόμη.


Ποια και πόσα είναι τα νέα ηλεκτρονικά προϊόντα


Υπάρχουν τρία ηλεκτρονικά προϊόντα στη διάθεση των επιβατών. Το βασικό νέο προϊόν είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο ATH. ENA Ticket. Το αρχικό κόστος ανέρχεται στα 4.5 ευρώ και ουσιαστικά αποτελεί τον αντικαταστάτη του γνωστού ημερήσιου εισιτηρίου. Οι κάτοχοι του θα μπορούν να την φορτίσουν με διάφορα προϊόντα, όπως αυτό των πέντε εισιτηρίων έναντι 7 ευρώ, το 10+1 εισιτήρια έναντι 14 ευρώ ή ακόμη και τα ειδικά εισιτήρια για το αεροδρόμιο ή αυτά διάρκειας τριών ημερών.


Το δεύτερο προϊόν που διατίθεται είναι η απρόσωπη κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Εν αντιθέσει με το ηλεκτρονικό εισιτήριο η κάρτα μπορεί να φορτιστεί με χρήματα και όχι με πακέτα εισιτηρίων. Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί κάποιος να φορτίσει την κάρτα με 10 ευρώ και κάθε φορά που την χρησιμοποιεί να καταναλώνει το ποσό που απαιτείται για το εν λόγω κόμιστρο. Αυτή η επιλογή, όπως και η προηγούμενη στοχεύει σε μη τακτικούς επιβάτες των ΜΜΜ.


Για τους τακτικούς υπάρχει η προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα, που έχει δημιουργήσει έντονη ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό. Οι κάτοχοι των μηνιαίων χάρτινων καρτών, όσοι δικαιούνται δωρεάν μεταφορές ή και μειωμένο εισιτήριο έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν μία νέα προσωποποιημένη κάρτα, που θα αντικαταστήσει τις μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες κάρτες.


18560866


ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ


Πώς μπορείτε να αποκτήσετε την προσωποποιημένη κάρτα



γυροβολιες βολος
https://rgzjgufr.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html
https://joweaxwm.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html

No comments:

Post a Comment