Monday, January 14, 2019

εγω σε σενα εδωσα βαση

https://kdlbsywv.blogspot.com/2019/03/blog-post_69.html
εγω σε σενα εδωσα βαση
εγω σε σενα εδωσα βαση

Βαριά οπλισμένοι μαχητές της νιγηριανής τζιχαντιστικής οργάνωσης επιτέθηκαν τη Δευτέρα στο χωριό Νταπτσί, στην πολιτεία Γιόμπε, πυροβολώντας στον αέρα και ρίχνοντας χειροβομβίδες, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.


Οι μαθητές και οι καθηγητές του οικοτροφείου του Girls Science Secondary School διέφυγαν στα δάση, όπως είχαν κάνει οι μαθήτριες Λυκείου του Τσιμπόκ στη γειτονική πολιτεία Μπόρνο, πριν από τέσσερα χρόνια.


Δύο ημέρες μετά την επίθεση, δεκάδες μαθήτριες του λυκείου του Νταπτσί δεν έχουν επιστρέψει, προκαλώντας τους χειρότερους φόβους στις οικογένειές τους που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης μπροστά από το σχολείο για να απαιτήσουν πληροφορίες.


https://vhovqwqr.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

καλημερα καλο μηνα νοεμβριος

«Οι κόρες μας αγνοούνται εδώ και δύο ημέρες και δεν ξέρουμε πού βρίσκονται», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αμπουμπάκαρ Σέχου, η ανιψιά του οποίου περιλαμβάνεται στις αγνοούμενες.


«Μας είπαν πως κατέφυγαν σε άλλα χωριά αλλά πήγαμε σε όλα αυτά τα χωριά, μάταια. Αρχίζουμε να φοβόμαστε πως συνέβη το χειρότερο», πρόσθεσε. «Φοβόμαστε ότι έχουμε ένα νέο σενάριο Τσιμπόκ».


Σύμφωνα με το προσωπικό του σχολείου, την ώρα της επίθεσης 710 μαθήτριες βρίσκονταν στο οικοτροφείο, που φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας από 11 ετών και άνω.




μονταζ φωτο download

No comments:

Post a Comment