λαρυγγας φωνητικες χορδες
κακοηθησ ερημη γη στιχοι
Δεν υπάρχει ωστόσο, καμία αναφορά σε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής από την παρούσα Βουλή για τη συγκεκριμένη υπόθεση της Εξεταστικής που αφορά στην Υγεία.
Σύμφωνα με το 155 σελίδων πόρισμα των βουλευτών της πλειοψηφίας, η Δικαιοσύνη καλείται να ελέγξει τον πρώην υπουργό Υγείας για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ στο «κάδρο» μπαίνουν και οι πρώην υπουργοί Δημήτρης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κ. Γεωργιάδης ελέγχεται ακόμη και για υπέρογκη διαφημιστική δαπάνη. Για το ίδιο θέμα τίθεται θέμα διερεύνησης από τη Δικαιοσύνη και του Ανδρέα Λοβέρδου.
«Κατά πιθανολόγηση επομένως η Επιτροπή μας ζητά να διερευνήσουν οι Εισαγγελικές και Δικαστικές Αρχές το ενδεχόμενο να έχει τελέσει ο Α. Γεωργιάδης το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε όλα τα αδικήματα των διοικητικών υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΟ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας δεν εμπίπτει στα υπουργικά καθήκοντα και κατά συνέπεια δεν έχει παραγραφεί. Σημειώνεται ωστόσο, ότι η Εξεταστική Επιτροπή έχει μόνο ενδείξεις.
«Μπορούν κατά την άποψή μας και με πιθανολόγηση να συγκροτούν την ποινικοδικονομική έννοια των ενδείξεων (άρθρ. 178, 310 και 313 ΚΠΔ) για την τέλεση του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε όλα τα αδικήματα σε βάρος των διοικητικών υπαλλήλων, πλην των αδικημάτων σε βάρος της προέδρου κ. Κρεμαστινού για την οποία διατηρούμε πλείστες όσες αμφιβολίες για το αν συνδέεται με την επίδικη υπόθεση πρόσληψης και απασχόλησης των «23» εργαζομένων, όπως περιγράφουμε στο Παράρτημα 2 του παρόντος. Τονίζουμε το γεγονός ότι για την Επιτροπή μας αρκούν απλές ενδείξεις, αφού την ακριβή τους έκταση και τον πληρέστερο νομικό χαρακτηρισμό θα προσδώσουν οι αρμόδιες Εισαγγελικές και Δικαστικές αρχές, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα αποδεχθούν την ύπαρξη απλών ''ενδείξεων'' αρχικά, και ''επαρκών ενδείξεων'' στη συνέχεια και μετά από δική τους έρευνα. Όμως θεωρούμε ότι είναι χρήσιμο να παραθέσουμε και τις δικές μας απόψεις σχετικά με το ζήτημα της ύπαρξης ή όχι ''ενδείξεων'', που πιθανόν να στοιχειοθετούν την ηθική του αυτουργία στα αδικήματα με τα οποία βαρύνονται οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΚΕΕΛΠΝΟ. Όσον αφορά τα αδικήματα που φέρονται να έχουν τελεστεί το 2015 και μετά δεν τίθεται κανένα ζήτημα, αφού ο Α. Γεωργιάδης δεν έχει την περίοδο αυτή υπουργική ιδιότητα και αποκλειστικά αρμόδια να κρίνει εάν οι προαναφερόμενες ''ενδείξεις'' είναι ή δεν είναι σοβαρές και επαρκείς είναι η τακτική ποινική δικαιοσύνη και όχι βέβαια η Βουλή. Εν κατακλείδι για την ηθική αυτουργία σε όλα τα αδικήματα που έχουν τελέσει οι διοικητικοί υπάλληλοι και όσα έχουν τελεστεί πριν το 2015 και όσα έχουν τελεστεί μετά το 2015 αποκλειστικά αρμόδια για να κρίνει εάν αυτή καταφάσκεται και εξατομικεύεται στο πρόσωπο του Α. Γεωργιάδη είναι η τακτική ποινική δικαιοσύνη».
Σε ότι αφορά στον Δημήτρη Αβραμόπουλο ζητείται η διερεύνηση της υπόθεσης προμήθειας θερμικών καμερών, η αγορά του κτηρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι έναντι 17,5 εκατ. ευρώ και η σύναψη δανείου που αφορά το ΚΕΕΛΠΝΟ ύψους 225 εκατ. ευρώ, το 2009, προκειμένου να αγοραστούν 16 εκατ. αντιγριπικά εμβόλια.
Στο πόρισμα υπάρχει αναφορά και στη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου για το συνέδριο που διοργάνωσε το 2014 η εταιρεία της, σημειώνοντας πως για ένα συνέδριο τριών ημερών δόθηκαν χωρίς διεθνή διαγωνισμό πάνω από 580.000 ευρώ .
Το πόρισμα δόθηκε σήμερα σε όλους τους βουλευτές που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή και θα συζητηθεί αύριο στην Εξεταστική Επιτροπή. Στις 10 Δεκεμβρίου το συνολικό πόρισμα για όλες τις υποθέσεις θα παραδοθεί στον Πρόεδρο της Βουλής.
κακοηθησ ερημη γη στιχοι
https://lukeclzp.blogspot.com/2019/02/blog-post_80.html
https://xvzzifyo.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
No comments:
Post a Comment